duminică, 14 februarie 2010

ca$$a loco

Bun venit la Wikipedia! Dacă doriţi să contribuiţi vă invităm să vă înregistraţi/autentificaţi.

Ca$$a Loco

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Salt la: Navigare, căutare
  • Ca$$a Loco inseamna: Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha . In august 1999 am semnat primul contract cu Cat Music – Media Services.
  • In 2003 si 2005 acest contract a fost prelungit pentru ca ambele parti au fost multumite de acesta colaborare.
  • Iulie 2000 apare primul single si videoclip “Fat Frumos”. Acesta piesa a socat publicul romanesc fiind retinuta si agreeata de copii, tineri , oameni maturi dar si persoane in virsta . Tot in acesta perioada apare primul album “Sorel”.
  • In 2001 apare maxi-single-ul Fill-Fill de pe care (fapt unic pina in acest moment) au fost extrase 2 single-uri . La piesele “Vand Fan” si “Eterna si Fascinanta Romanie” au fost facute deasemenea videoclipuri . In 2002 apare albumul Goanga si doua noi clipuri : “Goanga” si “Din Dragoste” . In 2003 Ca$$a Loco face prima piesa in care colaboreaza cu o voce feminina: ”E rindul tau”, videoclip realizat de Andreea Paduraru. Acesta piesa apare la rindul ei pe albumul “De Senzatie” – 2004 . “Ce Bine Imi Pare Ca Ai Luat Teapa” si “American Dream” sunt inca doua single-uri de succes de pe acest album.
  • In 17 noiembrie 2005 s-a lansat cel mai nou album Ca$$a Loco – “Mergi Blat”. Primul videoclip de pe acest album e deja prezent pe posturile de tv specialitate.
  • Data de 25 noiembrie aduce un alt lucru inedit de la Ca$$a Loco. Un roman de dragoste scris de Leonard Muha. Acesta se numeste “Un Rol Pentru Andra” – editura Polirom.

[modifică] Bibliografie

Site-ul oficial al trupei Ca$$a Loco

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu